Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Jossan - 2 maj 2011 19:58

Fick ett sms idag att jag hade ett paket att hämta på Coop. Det var min Ziperall! :D

Den är hur skön som helst! Den enda nackdelen jag kommit på hittills är att man måste ta av sig den när man ska på toa. Men det är ju inte hela världen. Man får väl se till att inte sitta där så länge så att man börjar frysa...

Sen kanske det inte är något man har på sig ute bland folk, men hemma skulle jag kunna bo i den känns det som!


Det var väldigt längesen jag skrev blogg nu känner jag. Det är helt enkelt så att det inte finns tid till så mycket annat än jobb för tillfället. Eller jo, men den lilla tid som finns över går till annat. Men så får det vara :)

Är ändå kul att ha bloggen. Kul att titta tillbaka i, och kunna uppdatera lite då och då.


Igår stog jag på beställningen (som man gör när man är kökschef) för första gången. Madde stod också i köket så hon coachade mig och tog över när det blev för svårt för mig. Som det känns nu kommer det ta tid innan jag är så bra som jag måste vara där på beställningen, men det kommer. Som med allt annat kan man inte vara bäst första gångerna! Innan sommaren är slut ska jag vara verifierad kökschef och servicechef, så jag har en del att jobba med om man säger så. Mycket plugg! Dessutom kommer jag vara handledare åt några nya medarbetare i mitten av maj, så det kräver också lite plugg. Dessutom ska jag hinna med att jobba 205 timmar (lite mindre, några av dom timmarna var för sista veckan i april) här i maj... Oj oj! :)



Ovido - Quiz & Flashcards