Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Jossan - 6 juni 2012 23:40

Sveriges nationaldag och idag gick vi in i vecka 39!


Började dagen med att tvätta... Men det behövdes!
Jonas var ledig idag så vi hade planerat in lite som vi skulle göra idag :)

Medan tvätten torkade åkte vi iväg en sväng och tjuvkikade på ett hus som Jonas hade sett på internet. Mest bara för att vi var lite nyfikna och man kunde se på bilderna att huset stod tomt. Det var väl inget höjdarhus direkt...


Åkte hem igen och jag fixade iordning mig lite och sen bagav vi oss ner på stan.

Att jag och Jonas går på stan tillsammans är något som under de fem år vi har varit tillsammans har hänt kanske fem gånger? Haha, det händer inte ofta alltså...

Vi började med att äta varsin god klämgrillsmacka sen gick vi runt och tittade i affärer.

På "shoppinglistan" stod: Present till kompisars bebis och kläder till vår bebis som den ska få ha på sig hem från BB :)

Man kan ju bara konstatera att det finns väldigt mycket fina kläder! Man skulle ju kunna köpa hur mycket som helst.

Trots det kom vi hem utan kläder till vårt hjärta... Men vi måste ju vara noga när vi väljer ;) Så det blir en sväng till någon dag här i veckan!

Däremot hittade vi en jättefin mörkblå klänning och ett par vita strumpbyxor som vi ska ge bort i presenten! Vill också ha den klänningen om vi får en flicka :)


Till middag idag blev det Sveriges nationalrätt. Tacos ;)


Följde med mamma och pappa till Anki på kvällskvisten. Hon fyllde år igår men hade kalas idag, så fick jättegod jordgubbstårta på nationaldagen också :)


Nu ikväll har jag och Jonas haft den obligatoriska läsarstunden som vi har varje onsdag när vi går in i en ny vecka. Så himla mysigt att läsa tillsammans om vad som händer för varje vecka och sen prata om bebisen!


     

Tigermagen i vecka 39 (38+0) ♥



Ovido - Quiz & Flashcards