Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Jossan - 27 mars 2011 12:19

Klockan 13 ska jag iväg på något som jag tycker ska bli väldigt spännande.

I julas fick jag ett presentkort av Jonas föräldrar, hos en kvinna som bor i Storån och håller på med healing.

Det låter kanske lite hokus pokus, men det tror inte jag.

Jag tror att det fungerar på något vis, tycker att sånna där saker är intressant. Eftersom jag aldrig har provat det innan så ska det bli kul att se hur kroppen reagerar och vad hon gör. Kanske man kan ställa lite frågor till henne om saker...

Har varit så jäkla trött nu ett tag. Har behövt sova middag flera dagar senaste veckan. Undra vad det beror på? Det kanske jag kan fråga henne om?

Jag berättare senare ikväll eller imorgon eller så hur det gick. Rapport kommer i alla fall.


Sen, vid halv fyra, ska jag få massage. Så kroppen ska få sig en riktig genomkörare idag.

Dessutom blir jag bjuden på massagen, för Rickard (Jonas kusinbarn) är så mycket med oss, så då tyckte hans mamma att hon kunde bjuda mig på det. Det är hon som masserar alltså. Så snällt! :)


Igår var vi i Österund. Shoppade lite och så var vi på bio. Såg "Hur många lingon finns det i världen?" Den var jättebra tycker jag! Så kul att den är inspelad i Hudik med våra egna "stjärnor". Både rolig och sorglig.


Skulle köpa mig en bh, men jag blev så jäkla förbannad. Fanns ingen som passade riktigt bra. Hon som hjälpte mig tyckte jag inte alls var nå bra, hon plockade fram fula tantiga bh:ar. Sånna vill man inte ha när man är 21 år! Kan dom inte tillverka vanliga bh:ar i större storlekar bara? Hur svårt kan det vara liksom?!

Nej, så jag blev väldigt besviken. Den affären har varit väldigt bra förut, men då var det en annan som jobbade. Hon var äldre är hon som jobbade nu, men ändå verkade hon ha mer förståelse vad en ung tjej vill ha. Knepigt. Eller så var den där jag hade nu lite mer ny på sitt jobb och inte lika bra.

Sara, finns det någon bra bh affär i Umeå? Tänkte om jag skulle kolla när jag ska åka dit...


Nej, nu börjar det snart bli dags att åka till "healaren".

Rapport kommer senare som sagt :)

Ovido - Quiz & Flashcards